Випуск стартап-школи відбувся! Що далі?

14 травня 2024 відбулось заключне заняття в нашій стартап-школі.   На цьому занятті були презентовані наступні проєкти: Біокурс на базі репетиторського центру "Intelekt_hub" (Яна Мартинова, КПІ ім.Ігоря Сікорського) Асистент для навчальних закладів на основі ШІ "AI-ASSISTANT" (Кристина Ботвинко, КПІ ім.Ігоря Сікорського) Онлайн курси англійської мови "Simplish English" (Марія Жданова, КПІ ім.Ігоря Сікорського) Система візуалізації для двигунів змінного струму "Motor Grapher" (Антон Холоша, КПІ ім.Ігоря Сікорського) Каркасні інженерні системи BORZO (Курзанцев Володимир, ПП ЄвроКлас) ФІТОБОКС (Анастасія Владика, Борщівська ЗОШ I-III ступенів №1) Електромеханічна книжка (Олександр Ющенко) Освітня онлайн-платформа з фінансової грамотності (Валерій Янковський, ДВНЗ "Донецький національний технічний університет"). Запис виступів:        Дякуємо всім, хто представив цього дня свої проєкти тренерам і менторам нашої стартап-школи. Більша частина

BUKI потрапила в TIME! Вітаємо!

Вперше TIME разом з Statista відзначили найкращі світові освітні стартапи. Серед найкращих в блоці Top EdTech Rising Stars - український освітній стартап BUKI. 

Як приємно чути таке про команду, яку добре знаєш, відслідковуєш новини про них та постиш їх поради починаючим стартаперам.  

BUKI - це онлайн-платформа, яка з’єднує репетиторів різних предметів і учнів по усьому світу. Проєкт зародився в команді  студентів  КНУ ім. Тараса Шевченка у серпні 2014 року. В 2016 році CEO проєкту Вадим Синжерецький прийшов до нашої стартап-школи, успішно пройшов навчання і прийняв участь у тематичній пітч-сесії

Наразі BUKI - це найбільший ресурс в Україні та один із найбільших сервісів для викладачів у Польщі, Нігерії, Казахстані, Іспанії та Мексиці. В травні 2021 року Вадим Синжерецький потрапив до рейтингу «TechDrivers»,  до якого увійшли 100 кращих фахівців та бізнесменів, що працюють з диджитал-інноваціями в Україні.

І сьогодні BUKI - це єдина компанія з України, яку обрали як найкращу серед 7 тисяч світових компаній (більшість - США, Британія, Китай).


Дев'ять із 15 найуспішніших компаній EdTech у світі зосереджені на наданні онлайн-навчання. Рейтинг базується на формулі оцінки фінансової стійкості та впливу галузі. 

Команда Sikorsky Challenge вітає команду BUKI і бажає нових досягнень та перемог!


За матеріалами TIME

Коментарі