XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Вітаємо засновника стартапу BUKI Вадима Синжерецького

Минулого тижня вийшов щорічний рейтинг американського Forbes - 30 under 30 в Європі, який відзначає молодих лідерів, підприємців та інноваторів у своїх категоріях до 30 років.

В цьому рейтингу в  в номінації Social Impact - засновник українського стартапу BUKI Вадим Синжерецький.  


Вадим Синжерецький:"Я дуже щасливий поділитись, що цього року Forbes включив мене до цього рейтингу в номінації Social Impact.

За час існування Forbes 30 under 30 в Європі серед номінантів були засновник Bolt - Markus Villig, переможці Євробачення - гурт Måneskin, нападаючий збірної Франції Kylian Mbappé, (чемпіон світу), Еліна Світоліна (перша ракетка світу) і багато інших. Це неймовірна можливість і честь - доєднатись до такого клубу.

Ця нагорода - вагоме і круте визнання результатів роботи нашої команди, правильності обраного напрямку, успіхів BUKI на ринку та пройденого складного шляху довжиною майже в 9 років. Шляху, який розпочинався з маленької кімнати гуртожитку №8 на ВДНГ і до одного з найбільших EdTech маркетплейсів для репетиторів в Європі.

Дякую десяткам тисяч талановитих викладачів, які щодня діляться своїми знаннями. Сотням тисяч допитливих учнів, які шукають відповіді на свої питання. Креативній та невтомній команді, яка щодня робить продукт BUKI кращим. Мужнім воїнам ЗСУ, волонтерам, які роблять можливим сам факт написання цього тексту. Саші й Кирилу, з якими ми будуємо цю історію стільки часу. І усім, хто супроводжував нас на цьому шляху. Ця нагорода складається з маленьких частинок кожного з вас, тому сьогодні ми усі трошки Forbes 30 under 30.

Ще раз дякую усім і кожному, що ви робите цю неймовірну історію можливою та дякую за оцінку і довіру💚"

Стартап-школа Sikorsky Challenge вітає команду Вадима Синжерецького з цієї чудовою новиною і бажає успішного подальшого масштабування проєкту!  


Коментарі