XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

YouControl. Історія успіху.

Все ж таки, життя прекрасне! Насамперед тому, що час від часу дарує несподівані зустрічі, які доводять, що все, що ми робимо в цьому житті, має сенс та дає надію.

Саме таку зустріч подарував нам ювілейний ЕForum 2018, що пройшов в Києві 18 квітня. На ньому ми зустріли багатьох випускників нашої Стартап школи Sikorsky Challenge (НТУУ «Київський політехнічний інститут») різних років. Але головним сюрпризом став Сергій Мільман – випускник першої групи 2014 року.


За ті чотири роки, що ми не бачились, Сергій багато чого встиг. На сьогодні він засновник, гендиректор та єдиний акціонер сервісу YouControl, який позиціонує себе як "аналітична система для ділової розвідки та перевірки контрагентів". YouControl формує досьє на кожну компанію України на базі відкритих данних з 50-ти державних реєстрів, відстежує зміни у держреєстрах та візуалізує зв’язки між афільованими особистостями.

За словами Сергія, бізнес-розвідка допомагає компаніям эфективно мінімізувати ризики у своїй діяльності та уникати різноманітних втрат, у тому ‒ запобігати внутрішній корупції.

YouControl - це відкрита платформа, яка дає користувачу вичерпну інформацію про юридичних та фізичних осіб-підприємців. Клієнтами компанії є представники українського та міжнародного бізнесу. Серед корпоративних клієнтів (як державного, так і приватного секторів економіки) такі як: Ощадний банк України, Центр забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, НАЗК України, Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля, НЕК «Укренерго», Державне агентство автомобільних доріг, Адміністрація морських портів України, Завод «Кузня на Рибальському», Укртранснафта, Укрнафта, Укргідроенерго, Кернел, Кредобанк, Піреус Банк МКБ, Банк Кредит Дніпро, Новус Україна, АТБ-Маркет, Білла-Україна та ін.

Кількість користувачів від бізнесу на сьогодні - 50, вартість ліцензії на користування ними YouControl складає 25000 гривень на рік.

Але є у YouControl і соціальний напрямок. Для журналістів та громадських активістів YouControl - абсолютно безкоштовний. Він використовується для викриття корупційних схем, збільшення прозорості бізнес-середовища. Як результат – за рік було проведено понад 1 000 розслідувань з використанням системи. YouControl допомагає топовим ЗМІ у створенні аналітичних досліджень, а з  2016 року розпочав співпрацю з тендерними майданчиками. Їх користувачі отримують безкоштовно витяг з досьє компаній.

З 2017 року YouControl розпочав проект підтримки вузів “Інвестиції в майбутнє”: компанія впроваджує акаунти в навчальні заклади для використання в навчальних цілях та підготовки фахових наукових робіт.

Для решти населення,  бажаючих розібратися в питаннях «Чи варто вкладати гроші в цей банк", "Чи варто купувати квартиру у цього забудовника", "Хто є хто в Україні» та інш.  - YouControl безкоштовна, але обмежена 25 запитами на добу.

А тепер просто подивіться та послухайте Сергія Мільмана. Він чудовий оповідач! Це справжня історія успіху та мотивуючий майстер-клас.



Таня Кресан для блогу Стартап школи Sikorsky Challenge

Коментарі

  1. Дуже важливо, щоб публічная інформація була не просто доступною, але й ще достовірною ! На жаль, у доповідача з цим нюансом, м'яко кажучи, не зовсім склалося. На правах "товариша" особи, яка дійсно стала джерелом інформації без якої б цей самозванець навіть кроку не зробив, надаю справжню історію, з чого і коли все почалось.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1868982943428589&id=100009507033355

    (посилання треба скопіювати (виділити повністю посилання нажати Ctrl + C) та вставити в строку браузера - Ctrl + P)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар