XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Найпопулярніші соціальні мережі світу на початок 2024 року

Лідер ринку Facebook був першою соціальною мережею, яка перевищила один мільярд зареєстрованих облікових записів і наразі має понад три мільярди активних користувачів щомісяця.
  

Meta Platforms володіє чотирма найбільшими платформами соціальних мереж, кожна з яких має один мільярд активних користувачів щомісяця: 

  • Facebook (основна платформа)
  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • Instagram. 

Ще в третьому кварталі 2023 року Facebook повідомляв про близько чотирьох мільярдів користувачів основного продукту Family щомісяця .

Більшість найпопулярніших соціальних мереж із понад 100 мільйонами користувачів зареєстровані у Сполучених Штатах, але такі сервіси, як китайські соціальні мережі WeChat, QQ або програма для обміну відео Douyin, також отримали популярність у відповідних регіонах завдяки місцевому контексту та вмісту. Популярність Douyin призвела до того, що платформа випустила міжнародну версію своєї мережі: маленький додаток під назвою TikTok .

Скільки людей в світі користуються соціальними мережами?

У 2022 році понад 4,59 мільярда людей користувалися соціальними мережами в усьому світі. За прогнозами у 2027 році ця кількість зросте майже до шести мільярдів, оскільки використання мобільних пристроїв і мобільних соціальних мереж дедалі більше набирають популярності на раніше недостатньо охоплених ринках.

За матеріалами statista


Коментарі