XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Майстер-класи від стартап-школи Sikorsky Challenge

Друзі! 6 грудня 2022 відбудеться заключне заняття в нашій стартап-школі, на якому  учасники поточної групи презентують свої проєкти експертному журі Інноваційної екосистеми Sikorsky Сhallenge. На цьому перший етап нашої з вами співпраці завершиться і ми приступимо до нового етапу.


Цей другий етап розпочнеться серією майстер-класів від наших партнерів.

Запрошуємо всіх вас! 

Розклад Майстер класів

Дата та час: 08.12.2022 16:00 – 18:00 
Спікер: Ігор Пеєр 
Тема: Програма з підготовки, створення, розвитку та масштабування успішних стартапів у галузі інноваційних технологій. 

Програма з підготовки, створення, розвитку та масштабування успішних стартапів у галузі інноваційних технологій. Програма створена на основі вивчення найкращих світових зразків систем підготовки менеджерів інновацій та авторської системи запуску та розвитку стартапів – Prestart Marketing & Business Development.

Інноваційна професійна програма сертифікації є базовим елементом 4-рівневої системи «STARTUP MASTERY», що інтегрує навчання, менторинг, підтримку стартап-спільноти у процесі створення та розвитку стартапів.

Дата та час: 13.12.2022 16:00 – 17:30 
Спікер: Роберт Лі (Інвестор-практик із досвідом роботи у фінансовій сфері понад 8 років. Сертифікований спеціаліст Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України за напрямом «Торгівля цінними паперами». Спікер Біржового університету)
Тема: Чому варто опанувати біржову справу вже сьогодні? Хочете заробляти на фондовому ринку, але нічого в цьому не розумієте? Чому криза — це найкращий час для інвестування. 

Хочете заробляти на фондовому ринку, але нічого в цьому не розумієте? Психологічно страшно та складно починати через кризу? Криза - ваш шанс почати інвестувати та примножувати гроші незалежно від ситуації у світі. Відкладіть паніку, побачте нові можливості та почніть робити те, що принесе прибуток.

Зробіть перший крок в інвестуванні - завітайте на онлайн майстер-клас від Біржового університету. 

Тези для обговорення:
  • Аналіз вашого рівня фінансової грамотності
  • Що таке фондовий ринок та можливості, які він відкриває?
  • Чому варто навчитися інвестувати вже сьогодні?
  • Порівняння інвестиційних інструментів для отримання пасивного прибутку
  • Прогноз по ситуації на фондовому ринку у найближчі місяці
  • Як інвестувати у цінні папери зараз?
  • Фондовий ринок США у 2022 році (перспективні напрямки)
  • Чому криза — це найкращий час для інвестування?
  • Рекомендації, де та як вам опанувати інвесторську майстерність.
Дата та час: 15.12.2022 16:00 – 17:00 
Спікер: Ярослав Ярослвський 
Тема: Фінансування у стартапі. 

Дата та час: 15.12.2022 17:00 – 18:30 
Спікер: Оксана Юрчишин 
Тема: Інтелектуальна власність у стартапі. 

Особливості патентно-інформаційних досліджень. Аналіз. Джерела. Класифікація. Патентний пошук. 

Дата та час: 20.12.2022 16:00 – 19:00 
Спікер: DUST Foundation 
Тема: Екосистема з взаємопов'язаних крипто-продуктів.

Екосистема з взаємопов'язаних крипто-продуктів, спрямованих на полегшення використання криптовалют і прискорення їх масового поширення.

Реєстрація - за посиланням  

Просимо зареєструватись завчасно.

Після заповнення анкети, протягом доби, Вам на пошту прийде повна програма майстер-класів з лінками на кожен із них (про всяк випадок перевірте теку "спам")


Коментарі