XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартап-школа Sikorsky Challenge запрошує

28 квітня 2022 було завершено онлайн-навчання за програмою "Практика запуску стартапа".

Це була перша в історії нашої стартап-школи група, яка пройшла навчання за програмою базового курсу в умовах військового часу. Тому ми були неймовірно раді, що змогли організувати та провести навчання для великої групи (102 учасника) з багатьох регіонів України та вдячні нашим учасникам, які "загорілися" інноваційним підприємництвом у такі важкі часи. 

Зазвичай кожного року ми проводимо літню стартап-школу. Але цього року було прийняте рішення сконцентруватись на проведенні XI Міжнародного Фестивалю інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge Україна", в рамках якого пройде традиційний Конкурс стартапів.

Цей Фестиваль буде проведений у другій половині жовтня 2022 та буде присвячений обороні, безпеці та післявоєнній відбудові України. 

Тому навчання в Стартап-школі ми плануємо розпочати 1 листопада 2022 року. 

 Запрошуємо всіх, хто має бажання отримати сучасні скілзи та навички в стартапобудуванні та попрацювати зі своїми ідеями та проєктами.

Програма курсу "Практика запуску стартапа" :

1 листопада 
  • Презентація всеукраїнської мережі стартап-шкіл як головної складової Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Україна» - Інна Малюкова, співзасновник та керівник екосистеми.
  • Вступ до інноваційного підприємництва - Олексій Струцинський, директор Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge, тренер стартап-школи

3 листопада - Бізнес-модель. Моделювання бізнес-моделі - Олексій Струцинський

8 листопада - Робота з продуктом. Споживчі властивості. Робота зі споживачами - Олексій Струцинський

10 листопада -Зацікавлені сторони. Презентація проекту - Олексій Струцинський

15 листопада -Фінанси стартапу - Леся Люшенко, тренерка стартап-школи

17 листопада – Маркетинговий план та маркетингові стратегії стартапу. Цифрові комунікації – Валерій Пичко, тренер стартап-школи.

22 листопада 2022 – онлайн-презентації проєктів учасників експертному журі Інноваційної екосистеми

Навчання - безкоштовне.

Формат проведення залежитиме від воєнної та епідеміологічної ситуації

Час проведення занять: 16:00- 19:00. 

Реєстрація в стартап-школу - https://www.sikorskychallenge.com/forma/

Коментарі

Дописати коментар