XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

УВАГА! Термін подачі заявок на Конкурс пітч презентацій 2021 GIST Catalyst змінився

Заявку на участь у конкурсі можна подати до 22 вересня 2021 року (на сторінці конкурсу https://www.gistnetwork.org/catalyst-2021 кнопка “Apply now”). 



Нагадуємо, що Конкурс пітч презентацій (онлайн) пройде в рамках програми GIST , яка підтримується Державним департаментом США.

До участі у конкурсі запрошуються інноватори віком від 18 до 40 років з країн –учасниць мережі GIST (GIST economies). Пріоритетними є інноваційні технології, спрямовані на подолання глобальних викликів в таких галузях як Аграрний сектор, Клімат і чиста енергетика, Охорона здоров’я, Водні ресурси.

Для подачі заявки необхідно створити 90-секундний відеоролик пітчу і скористатися послугою відеохостингу YouTube. Це відео буде використано для оцінювання стартапу, надаючи суддям можливість більше дізнатися про вас і можливості масштабування вашого проєкту. Відео має бути лаконічним, якісним і тривати не більше 90 секунд. Усі відеоролики мають бути англійською мовою.



Ключові дати:

Подача заявок: 2 серпня – 22 вересня

Оцінювання конкурсантів: 27 вересня – 13 жовтня

Онлайн пітчинг, півфінали: 1-5 листопада

Фінал: 9 листопада Live Pitch Finals

 

 

Ключові посилання:

Сторінка заходу: https://www.gistnetwork.org/catalyst-2021

Сторінка голосування: https://www.gistnetwork.org/catalyst-2021

Головна сторінка мережі GIST: www.gistnetwork.org

Всесвітній тиждень підприємництва:  : https://www.gew.co/



Соціальні мережі:

GIST Network (Facebook): www.facebook.com/GistNetwork

GIST Network (Twitter): @GISTNetwork

GIST Network (Instagram): @GIST_Net

Коментарі