XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

X ювілейний Міжнародний фестиваль інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021» запрошує

Ювілейний Х Міжнародний фестиваль інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021» відбудеться з 12 по  14 серпня 2021 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Серед організаторів і учасників цьогорічного ювілейного Фестивалю - Міністерство освіти і науки України, Міністерство стратегічних галузей економіки, ДК «Укроборонпром», Державне космічне агентство України, ДТЕК України, КПІ ім. Ігоря Сікорського та 12 університетів України, що є учасниками Інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Україна.

В рамках Фестивалю відбудуться: 

  • Міжнародний форум «Sikorsky Challenge як модель і драйвер інноваційного високотехнологічного розвитку України»
  • Виставка стартап проєктів, проривних науково-технічних розробок, включаючи новітні інноваційні розробки в оборонній галузі
  • Конкурс інноваційних проєктів
  • Підписання попередніх договорів про співпрацю між інвесторами, підприємствами, авторами інноваційних проєктів та Інноваційним холдингом Sikorsky Challenge/Науковим парком «Київська політехніка»

 Сторінка Конкурсу- https://www.sikorskychallenge.com/startup-contest/ 

Призовий фонд Конкурсу - 300 000 грн.

Запрошуємо до участі в Конкурсі інноваційних проєктів за напрямами:

  • біомедична інженерія
  • воднева економіка
  • чиста енергетика
  • нові матеріали та технології
  • оборона і безпека
  • авіація і космос
  • робототехніка
  • екологія
  • агротех

Ювілейний Фестиваль планується провести у змішаній формі очної присутності та синхронного онлайн. 

Команди проєктів, що вийдуть у фінал Конкурсу, матимуть змогу презентувати свої проєкти міжнародному журі в зручний для себе спосіб – в форматі «живих» виступів, або в синхронному онлайн-форматі. 

Проєкти оцінюватиме міжнародне журі, у склад якого увійдуть представники промисловості, інвестори та фонди із України, США, Китаю, Ізраїлю, Азербайджану, Польщі. Команди стартапів, що зацікавлять інвесторів, отримають інвестиції та гранти для розвитку проєктів. 

Реєстрація на Конкурс за посиланням- https://www.sikorskychallenge.com/startup-contest/zaiavka/

Заявки приймаються до 15 червня 2021. 

Підготовка фіналістів до виступів на Конкурсі відбудеться з 15 до 20 червня 2021. 

Тренінги з підготовки проведуть провідні експерти та ментори Інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Україна. 

Прийом матеріалів від команд фіналістів (опис, презентація, відеопрезентація) – до 15 липня 2021.

 З повагою, оргкомітет Х Міжнародного фестивалю інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021»

Коментарі