XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Як КПІ ім.Ігоря Сікорського перейшов на дистанційне навчання

Життя вже не буде таким, як раніше. Це треба зрозуміти і прийняти. Пандемії можуть стати в майбутньому звичним явищем.Тому треба озброїтися :), вжити максимальних зусиль, аби підлаштуватися під нові життєві правила в освіті, роботі, відпочинку.


Платформа дистанційного навчання «Сікорський» запрацювала в КПІ практично з початку пандемії . Платформа «Сікорський - це відкрите віртуальне навчальне середовище, яке надає адміністраторам, викладачам та студентам широкі можливості навчання за допомогою сучасних технологій дистанційного навчання, розроблення веб-ресурсів навчальних дисциплін, організації інтерактивної взаємодії між викладачами та студентами, а також управління дистанційним навчальним процесом.

Як все це працює та взамодіє - у відеосюжеті:



Стартап школа Sikorsky Challenge

Коментарі