Український стартап 3D UTU створив перший в Україні будинок на 3D-принтері для сім'ї загиблого захисника з Ірпеня під Києвом. Про це 19 липня у Telegram проінформував віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, російські окупанти знищили будинок сім'ї Ярослава Березова під час окупації Ірпеня у 2022 році, а сам військовий загинув у боях за Бахмут у Донецькій області того самого року. "Нове житло для сім'ї захисника побудували за допомогою 3D-принтера від українського стартапу 3D UTU, – написав Федоров. – Будинок площею 130 м² звели всього за 58 мотогодин, а це приблизно дві доби роботи принтера. Учора дружина й діти безкоштовно отримали ключі від помешкання". Як зазначив віцепрем'єр, таке будівництво – це "не лише про швидкість та економічність". "Ця технологія також дає можливість зводити енергоефективні та більш екологічні будинки. Це робить її ще

Стартап школа Sikorsky Challenge. П'ятий сезон.

23 жовтня 2018 в нашій школі розпочалися заняття за програмою "Практика запуску стартапа". Навчання триватиме до 20 грудня і завершиться презентаціями проектів наших учасників.

Керівник проекту Інна Малюкова представляє школу та  тренерів
Традиційно нова група в Статрап школі стартує одразу після Конкурсу Sikorsky Challenge. І не даремно - третина учасників цієї групи потрапила до нас після участі у Конкурсі в якості гостей.

Розклад занять за програмою "Практика запуску стартапа":

23 жовтня      - Знайомство з тренерами школи. Вступна лекція Олексія Струцинського

01 листопада - Розгляд успішних нейсів стартапів. Тренер: Ігор Пеер.

6 листопада   - Бізнес-модель Canvas. Проектування бізнесу. Взаємозв'язок різних частин     моделі. Моделювання бізнес-моделі. Тренер: Олексій Струцинський .

13 листопада - Споживчі та ринкові властивості продукту. Проектування продукту.Проектування MVP та MSP. тренер: Олексій Струцинський.

20 листопада - Маркетингові дослідження. Оцінка ринку збуту. перевірка гіпотез. Інтернет-пошук.Просування проекту в Інтернеті. Тренер: Валерій Пичко .

27 листопада - Проведення ділової зустрічі. Робота з інвестором. Підготовка та проведення ділової зустрічі. Тренер: Олексій Струцинський 

4 грудня - Организація бізнес-підприємства, що орієнтовано на прибуток, та управління ним. Тренер: Денесюк Ігор.

6 грудня - Підготовка презентації проекту інвестору. Тренер: Марина Івченко.
 
12 грудня - Фінанси стартапу. Тренер: Тарас Родцевич

 20 грудня - Презентація проектів. Журі.

Бажаємо всім отримати корисні  знання, необхідні навички та плідної роботи над своїм проектом в нашій Стартап школі.Успіхів!
Таня Кресан для блога Стартап школи Sikorsky Challenge

Коментарі