Український стартап 3D UTU створив перший в Україні будинок на 3D-принтері для сім'ї загиблого захисника з Ірпеня під Києвом. Про це 19 липня у Telegram проінформував віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, російські окупанти знищили будинок сім'ї Ярослава Березова під час окупації Ірпеня у 2022 році, а сам військовий загинув у боях за Бахмут у Донецькій області того самого року. "Нове житло для сім'ї захисника побудували за допомогою 3D-принтера від українського стартапу 3D UTU, – написав Федоров. – Будинок площею 130 м² звели всього за 58 мотогодин, а це приблизно дві доби роботи принтера. Учора дружина й діти безкоштовно отримали ключі від помешкання". Як зазначив віцепрем'єр, таке будівництво – це "не лише про швидкість та економічність". "Ця технологія також дає можливість зводити енергоефективні та більш екологічні будинки. Це робить її ще

Startup Mastery (Basic Level). Новий сезон 2018 в НТУУ "Київський політехнічний інститут"

П'ятий сезон в нашій Стартап школі Sikorsky Challenge розпочався інтерактивним  тренінгом Startup Mastery (Basic Level). 


 2 та з березня поки Київ тонув у снігових заносах та заторах, у нас  у теплій залі головного корпусу КПІ  зібрались 10 участников з 5-ма проектами! Проводив тренінг головний ментор та тренер нашої школи Ігор Пеер (Ізраїль). 

Що робили: знайомилися один з одним та з проектами, обговорювали, які проблеми користувачів  вирішують проекти та які бізнес-моделі найбільш прийнятні,  дізнались   про CANVAS - модель опису поточної та майбутньої стратегії розвитку стартапів, отримали  знання з просування креативних проектів в мережі Інтернет та багато іншого.


Що далі? За два тижні ми проведемо для учасників  тренінг "Веб-ресурси проекту та іх просування в мережі Інтернет" (Валерій Пичко) . А в квітні запрошуємо на другий тренінг програми Startup Mastery (Bronze Level), на який учасники мають прийти з виконаними завданнями.

І наостанок. Будьте послідовними. Це головне у розвитку проекту. Наполегливо робіть крок за кроком . І все у Вас вийде!
   








Таня Кресан для блога Стартап Школи Sikorsky Challenge


Коментарі

  1. Чудовий жарт з фотошопом та актором Рівз Кіану, як тест на уважність до дрібниць.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар