Український маркетплейс ROZMOVA отримає фінансування у розмірі $8 млн.

Маркетплейс ROZMOVA отримає фінансування від Google for Startups Ukraine Support Fund. В наступному раунді Rozmova отримає фінансування у розмірі $8 млн. 

Rozmova (Clearly) – це платформа, яка поєднує психотерапевтів з клієнтами онлайн та офлайн. Продукт створений двома українцями – Дмитром Мараховським і Дмитром Коваленком і запущений за два тижні до початку повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році. 

Вітаємо команду Rozmova та особисто Дмитра Коваленка, випускника першої групи нашої стартап-школи Sikorsky Challenge 2014 року.

Станом на червень 2024 на платформі працює 500 активних терапевтів у трьох країнах, а користувачі платформи проводять 9000 сесій на місяць. У 2023 році виторг стартапу становив $2 млн, у 2024-му Rozmova очікує вийти на цей показник вже наприкінці червня. 

Google for Startups Ukraine Support Fund уже надав гранти 58 українським стартапам на загальну суму $5 млн. Також стартапи отримали технічну та менторську підтримку для розвитку бізнесу, що значно сприяло відновленню економіки. У травні 2024-го Google за сприяння Мінцифри розпочала приймати заявки на другий етап Фонду підтримки Google для стартапів в Україні обсягом $10 млн.

Українські компанії зможуть отримати до $100 000 для ведення бізнесу. Окрім фінансування, стартапи можуть отримати додаткові $350 000 у вигляді кредитів Google Cloud. 

За матеріалами forbes

Коментарі