XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартап-школа Sikorsky Challenge розпочала навчання!

10-й ювілейний сезон нашої стартап-школи розпочався 15 квітня.2024 року. З вітальними словами до учасників групи звернулись засновники стартап-школи Інна Малюкова (керівниця Sikorsky Challenge Ukraine) та Ігор Пеер (бізнес-тренер, Ізраїль). Вони розповіли про історію створення стартап-школи та про досягнення наших випускників. 

  
Олексій Струцинський, директор Інноваційного холдингу Сікорські Челендж, окреслив основні етапи навчання та перспективи майбутньої взаємодії, а Сергій Сергієнко, заступник холдингу, поділився успіхами випускників нашої стартап-школи, які пройшли в 2023 році навчання за спільною із  Шеффілдським університетом програмою.

На навчання за програмою "Практика запуску стартапа" зареєструвались 85 учасників від :

  • КПІ ім.Ігоря Сікорського (Київ)
  • ДВНЗ "Донецький національний технічний університет"
  • Національний університет водного господарства та природокористування (Рівне)
  • Державний торговельно-економічний університет (Київ)
  • Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
  • Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова
  • Сновський ліцей (Чернігівська обл.)
  • Вінницький національний технічний університет
  • ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
  • школярі, приватні підприємці, ТОВ, громадські спілки тощо

Серед учасників 31 особа прийшли до нас зі своїми проєктами. Перше заняття показало, що група активна та вмотивована. І це надихає!

Попри проблеми воєнного часу до першого заняття долучились 43 учасника. Для тих, хто час від часу не зможе бути присутнім на заняттях в онлайні, відеозаписи  та презентаційні матеріали будуть доступні в телеграм-каналі стартап-школи. 

Вітаємо, друзі, з цією важливою для нас всіх подією і зробимо все, що від нас залежить, щоб на заключному занятті наші дорогі стартапери здивували всіх презентаціями своїх неймовірних проєктів.

Тримаємо вас в курсі!

Тетянка Кресан для Стартап-школи Sikorsky Challenge 



 

Коментарі