XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

4BIZ оголосив конкурс студентських інноваційних ідей та проектів у галузі аквакультури та рибальства в Чорноморському регіоні

З нагоди Європейського морського дня 2024 року партнери консорціуму 4BIZ (https://4biz.bsun.org/) у співпраці з різними університетами-членами BSUN (https://bsun.org/) організовують спеціальний захід - конкурс студентських інноваційних проектів, бізнес ідей та стартап ідей. 

Захід, який буде організований у м. Констанца, Румунія, має на меті висунути на чільне місце проблему розвитку підприємницького потенціалу студентів, щоб підкреслити необхідність розвитку навичок та вмінь для впровадження інновацій у галузі аквакультури та рибальства в Чорноморському регіоні.

Тематика заходу присвячена галузі аквакультури та рибальства, підходам зеленого переходу в цій сфері, захисту морських біотопів, пов'язаних з експлуатацією рибних та інших морських харчових ресурсів, аквакультурі та марикультурі, використанню супутникових даних для моніторингу, запобігання та управління екологічними проблемами, пов'язаними з антропогенною діяльністю в морських екосистемах, морській біології та генетиці, що застосовуються для потреб сектору, логістичним та технологічним аспектам, відновлюваним джерелам енергії та іншим темам, пов'язаним з потребами сектору в екологічних інноваційних рішеннях.

Кінцева дата прийому конкурсних пропозицій: 1 червня 2024 р.
Оголошення фіналістів конкурсу: 5 червня 2024 р.
Підготовка до фіналу з менторською підтримкою: 5 - 15 червня 2024 р.
Фінал конкурсу: 21 червня 2024 р. (змішаний формат)

Докладна інформація про конкурс, фінальний захід та порядок реєстрації  - за посиланням

Коментарі