BUKI потрапила в TIME! Вітаємо!

Вперше TIME разом з Statista відзначили найкращі світові освітні стартапи. Серед найкращих в блоці Top EdTech Rising Stars - український освітній стартап BUKI.  Як приємно чути таке про команду, яку добре  знаєш , відслідковуєш  новини про них та постиш їх поради починаючим стартаперам.   BUKI - це онлайн-платформа, яка з’єднує репетиторів різних предметів і учнів по усьому світу. Проєкт зародився в команді  студентів  КНУ ім. Тараса Шевченка у серпні 2014 року. В 2016 році CEO проєкту Вадим Синжерецький прийшов до нашої стартап-школи, успішно пройшов навчання і прийняв участь у тематичній пітч-сесії Наразі BUKI - це найбільший ресурс в Україні та один із найбільших сервісів для викладачів у Польщі, Нігерії, Казахстані, Іспанії та Мексиці. В травні 2021 року Вадим Синжерецький потрапив до рейтингу «TechDrivers»,  до якого увійшли 100 кращих фахівців та бізнесменів, що працюють з диджитал-інноваціями в Україні. І сьогодні BUKI - це єдина компанія з України, яку обрали як найкращу сере

Вітаємо Інну Малюкову, фіналістку Red Kalyna!

«Жінка – це повне коло.
 Усередині її є влада  створювати, 
виховувати і трансформувати»
Діана Маріхільд

Red Kalyna одна з головних ініціатив Спільноти Європейського інституту Інновацій та Технологій (EIT) та Кластеру Стратегічних регіональних інновацій EIT.
   

Європейська спільнота EIT  має на меті відзначати та популяризувати видатних українських підприємиць, педагогів та наставниць, які розробили інноваційні продукти чи рішення, або перетворили свій бізнес на інноваційний. 

Партнерами ініціативи є відомі  інституції, такі як Emerging Europe , Український фонд стартапів , Офіс інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO) , Жіноча бізнес-палата України , Національний фонд досліджень України , DareInnovations , Офіс підтримки науковців України , а також Європейський інститут інновацій та технологій (EIT) , EIT Girls Go Circular , випускники EIT , а також уся спільнота EIT загалом.

На цьогорічний конкурс було номіновано 30 українок, із яких організатори відібрали 9  українських іноваторок, які ведуть інноваційний бізнес, роблять свій внесок у відбудову країни та стимулюють місцеву економіку.  

Серед фіналісток цьогорічного відбору найкращих жінок-інноваторів - Інна Малюкова, співзасновниця та керівниця Інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Ukraine.

Оголошення фіналісток відбулось 30 листопада 2023 в Афінах під час проведення великого фіналу EIT Jumpstarter. Під час заходу учасники познайомилися (офлайн+онлайн) з надихаючими українськими інноваторками цьогорічної «Червоної Калини». Крім того, партнери ініціативи розіграли такі цінні призи: 

  • Одна жінка-лідер отримає дворічне безкоштовне членство в Emerging Europe Global Visibility Program вартістю 5 000 євро 
  • Усі фіналістки отримають річне безкоштовне членство в Жіночій Діловій Палаті України 
  • DareInnovation проведе семінар з глибоких технологій Access2Funding вартістю 5 000 євро для всіх фіналістів 
  • Усі фіналісти пройдуть безкоштовний тренінг з прав інтелектуальної власності від EUIPO 

Вітаємо фіналісток! Пишаємося та надихаємося вами!

За матеріалами eitjumpstarter


Коментарі