XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Увага! Навчання в Стартап-школі Sikorsky Challenge розпочинається 15 листопада 2022!

Друзі, колеги, учасники цьогорічного Конкурсу інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2022!

Чекаємо вас на навчання в нашій стартап-школі, де ви набудете корисних знань та навичок з інноваційного підприємництва. Це допоможе підготувати ваш проєкт для презентації на різноманітних інноваційних майданчиках України та світу та буде корисним для будь яких підприємницьких проєктів. Долучайтесь!


Програма курсу "Практика запуску стартапа" :

15 листопадаВступ до інноваційного підприємництва - Олексій Струцинський, директор Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge, тренер стартап-школи

17 листопада - Бізнес-модель. Моделювання бізнес-моделі - Олексій Струцинський

22 листопада - Робота з продуктом. Споживчі властивості. Робота зі споживачами - Олексій Струцинський

24 листопада -Маркетинговий план та маркетингові стратегії стартапу. Цифрові комунікації – Валерій Пичко, тренер стартап-школи.

29 листопада -Фінанси стартапу - Леся Люшенко, тренерка стартап-школи

1 грудня – Зацікавлені сторони. Презентація проекту - Олексій СтруцинськийМаркетинговий план та маркетингові стратегії стартапу. Цифрові комунікації – Валерій Пичко, тренер стартап-школи.

6 грудня 2022 – онлайн-презентації проєктів учасників експертному журі Інноваційної екосистеми

Навчання - безкоштовне.

Формат проведення - онлайн.

Час проведення занять: 16:00- 19:00. 

Реєстрація в стартап-школу - https://www.sikorskychallenge.com/forma/ 


Коментарі