XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартапере! А ти зареєструвався на Конкурс пітч-презентацій 2021 GIST Catalyst?

Друзі, учасники і переможці Конкурсу інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2021, а також всі, хто має цікаві ідеї та проєкти!

У Вас з'явиласть чудова нагода виступити зі своїм проєктом на престижному майданчику  2021 GIST Catalyst !


Державний департамент США з радістю оголошує, що конкурс пітч презентацій 2021 GIST Catalyst відбудеться онлайн під час Всесвітнього тижня підприємництва (8–14 листопада 2021 р.)

Програмі GIST виповнюється 10 років, і ми раді оголосити, що конкурс GIST Catalyst Virtual Pitch повертається! Конкурс стане шансом для інноваторів продемонструвати свій стартап, вдосконалити свій рівень та отримати індивідуальне наставництво та навчання від провідних експертів. Регіональні півфінали та фінальні пітчі будуть віртуальними подіями в прямому ефірі – це означає, що впливові особи та інвестори з усього світу зможуть їх дивитися та спілкуватися з підприємцями GIST. Також буде публічний компонент голосування, щоб кожен голос міг бути почутим. Фінансування стартапів буде надано найкращим стартапам після фінальних пітчів.

Як подати заявку

Заявку на участь у конкурсі можна подати з 2 серпня до 15 вересня 2021 року.

До участі у конкурсі запрошуються інноватори віком від 18 до 40 років з країн –учасниць мережі GIST (GIST economies). Пріоритетними є інноваційні технології, спрямовані на подолання глобальних викликів в таких галузях як Аграрний сектор, Клімат і чиста енергетика, Охорона здоров’я, Водні ресурси.

Для подачі заявки необхідно створити 90-секундний відеоролик пітчу і скористатися послугою відеохостингу YouTube. Це відео буде використано для оцінювання стартапу, надаючи суддям можливість більше дізнатися про вас і можливості масштабування вашого проєкту. Відео має бути лаконічним, якісним і тривати не більше 90 секунд. Усі відеоролики мають бути англійською мовою.




Ключові дати:

Подача заявок: 2 серпня – 15 вересня

Оцінювання конкурсантів: 27 вересня – 13 жовтня

Онлайн пітчинг, півфінали: 1-5 листопада

Фінал: 9 листопада Live Pitch Finals






Ключові посилання:

Сторінка заходу: https://www.gistnetwork.org/catalyst-2021

Сторінка голосування: https://www.gistnetwork.org/catalyst-2021

Головна сторінка мережі GIST: www.gistnetwork.org

Всесвітній тиждень підприємництва: https://www.gew.co/




Соціальні мережі:


GIST Network (Facebook): www.facebook.com/GistNetwork

GIST Network (Twitter): @GISTNetwork

GIST Network (Instagram): @GIST_Net











Друзі, колеги!

Запрошуємо взяти участь у заході  2021 GIST Catalyst. Не пропустіть чудову нагоду!

Коментарі