XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартапере! А ти зареєструвався на GIST Innovates Ukraine?

Друзі, нагадуємо! Заявки на участь у програмі преакселерації GIST Innovates Ukraine приймаються до 30 квітня 2021 року.

 
Програма GIST (Global Innovation through Science and Technology - Глобальні інновації через науку та технології) Державного департаменту США https://www.gistnetwork.org обирає 25 команд для 10-тижневої програми преакселерації в червні-серпні 2021 року.

GIST Innovates Ukraine - це програма преакселерації, побудована за методологією Lean Startup. Lean startup - це методологія розробки бізнесу та продуктів, яка спрямована на скорочення циклів розробки продуктів за допомогою експериментів із бізнес-гіпотезами, циклічного випуску продуктів та підтверджених знань.

Мета програми - надати інноваторам необхідні знання, вміння та навички, менторську підтримку та ресурси, необхідні для виведення їхніх ідей з дослідницької лабораторії на ринок. 

До участі у програмі запрошуються студенти, аспіранти та викладачі українських університетів, науковці та дослідники з науково-дослідних інституцій. 

Запрошуються команди, у складі яких є: 
  • технічний керівник: експерт у технічній/технологічній сфері
  • підприємницький лідер: виступає представником команди, керує розробленням бізнес-моделі та взаємодією з потенційними клієнтами
  • бізнес-ментор: допомагає команді розробляти стратегію захисту ІВ, налагодженні комунікації з потенційними інвесторами та консультує з питань виявлення клієнтів. 
В процесі онлайн-навчання учасники програми будуть досліджувати своїх споживачів,  визначатимуть та оцінюватимуть можливості для своєї діяльності та прийматимуть обґрунтовані рішення щодо того, як найкраще розбудовувати свою ідею. 
 
Після завершення навчання найкращі проєкти через мережу GIST отримають подальшу допомогу в просуванні своїх проєктів, включаючи інкубацію в Сполучених Штатах.

Докладніше про програму і подачу заявки за посиланням https://bit.ly/3btyQwi

Коментарі