XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Головний секрет управління часом

КПІшникам пощастило побачити і почути геніального тренера і мотиватора Джона  Вон Ейкена. Навесні 2015 року в Будинку культури КПІ він презентував свій новий проєкт "Україна шукає стартапи".


Ми побачили і почули амбітні плани всесвітньо відомої людини щодо України: "В Україні можуть створити новий iPhone - настільки прогресивна і розвинена ваша нація. Проблема в тому, що ви не вмієте правильно презентувати свої проекти. Я готовий вам в цьому допомогти, надати можливість українським стартапам привернути увагу інвесторів з усього світу".

Шкода, що не так сталося, як гадалося - за рік його 45-річне серце зупинилося.

Але десятки тисяч людей по всьому світу продовжують заряджатися його енергією та досвідом через його унікальні семінари, відео-шоу, його книги, статті та аудіо програми.

У його спадку:

  • більше 120 тренінгових програм і семінарів
  • 35 друкованих та аудіо книг по бізнесу і персонального розвитку
  • понад 10 000 годин виступів на відкритих заходах і корпоративних семінарах
  • Більше 200 000 чоловік з 40 країн відвідали його тренінги
  • бестселер «Криза - залишитися в живих»
  • трилогія «AntiCrisis - Керівництво по виживанню: Менеджмент. Продажі: Маркетинг».

 А ще Джон Вон Ейкен був визнаним майстром по Тайм Менеджменту. Він стверджував, що найважливіше в управлінні часом - це необхідність виробити звичку «планувати завтрашній день сьогодні».

ЩОДЕННО планувати свої завдання і справи - здавалося б, яка нісенітниця ... теж мені новина, але саме все успішні люди роблять це щодня! 

І якщо, ми дійсно хочемо стати успішними, нам теж необхідно виробити таку звичку і мати чітке уявлення, як умів це зробити! А це цілий процес ... 

Отже - три дуже простих кроки від Джона Вон Ейкена:

1. Щовечора аналізуємо результати минулого дня. Що зроблено за планом, а що не пройшло. Що вийшло, а що не дуже або зовсім ... Запишемо речі, які варто посилити для отримання ще більш кращих р езультатів і що потрібно виправити. Таким чином, вчимося на власних помилках і досягненнях і відкриваємо для себе безліч нових можливостей, що дозволять заощадити час в майбутньому.

2. Потім, щовечора складаємо план на наступний день. Це дуже важливо, тому що в спокійній обстановці наш мозок сам придумає кілька варіантів того, як встигнути зробити все, що заплановано. Склавши план на завтра, отримуємо відчуття передбачуваності, порядку і наш мозок заспокоюється ... Це не тільки допоможе нам заощадити час завтра, виконуючи справи, але і краще виспатися вночі завдяки знайденому спокою. Складання плану на день напередодні ввечері:

 • економить час (не потрібно викроювати його вранці)
 • мобілізує (прокинувшись, ви вже знаєте, що потрібно робити).

 Коли список справ складено, потрібно розставити пріоритети - розсортуйте їх по важливості і терміновості. Виберіть три найбільш важливих завдання. Вони повинні бути спрямовані на досягнення вашої мети і сприяти прогресу. 

Після цього розбийте ці три завдання на більш дрібні підзадачі. Пронумеруйте їх:

 № 1 - зробити до 11 годин

№ 2 - виконати відразу після № 1

№ 3 - зайнятися під час обіду і так далі

В результаті Ви отримаєте детальний план дій на наступний день, а це, в свою чергу, мотивує. Адже, коли все по поличках, простіше працювати, чи не так? 

3. Необхідно взяти за правило щоранку переглядати план на цей день перед тим, як приступити до справ. Здавалося б навіщо, адже ми вже склали план вчора ... Але це Дуже Важливо, таким чином ми задаємо правильний тон, налаштовуємося на роботу, наводимо порядок в голові. Коли ми зосереджені і налаштовані на роботу, нам набагато простіше виконувати завдання, і справи йдуть швидше. 

Ось і все ... роблячи ці три простих кроки ЩОДЕННО, Ви швидко набудете звичку планувати свої завдання і справи. І надалі по-іншому вже й не зможете ... Все просто, Робіть Це! Використовуйте наявний час по максимуму!

За матеріалами margaritafuks

Коментарі