XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

24 грудня 2020. Випуск Стартап школи Sikorsky Challenge

24 грудня 2020 в нашій Стартап школі завершилося навчання за програмою "Практика запуску стартапа". На фінальному занятті випускники презентували свої проєкти. 


Це була третя група в цьому році. І якщо навчання першої групи в лютому 2020 відбулося  в звичайному офлайн-режимі, то дві наступні групи навчалися в онлайн-форматі.

На випуску були презентовані такі проєкти:

1.  Вікторія Шведова. "Технічне регулювання та забезпечення якості продукції" (Платформа для виробників та споживачів різноманітної продукції).

2. Марія Морозова. "Творчі набори Солдерін - як засіб заохочення молоді до створення радіотехнічних пристроїв та вивчення основ практичної системотехніки".

3.Єгор Желязков. "Розумне освітлення -управління характеристиками лампи в залежності від циркадних ритмів людини".

4. Давид Грещенко. "Ocean cleaner - система приладів дистанційного керування для очистки водної акваторії від забруднення пластиком".

5. Ганна Сарибога. "Універсальна програмно-апаратна  Iot  платформа з відкритим кодом для віддаленого керування пристроями". 

З 3 лютого 2021 року команди проєктів продовжать працювати в бізнес-інкубаторі (індувідуальні консультації з фахівцями, участь у тематичних  пітч-сесіях, підготовка до 10-го ювілейного Конкурсу Sikorsky Challenge). 

Подякувавши за курс, випускники озвучили побажання на наступний етап роботи з проєктами:

- отримати більше практичних дій та впевненості в правильності своїх підходів  (Вікторія Шведова)

- отримати більше знань та навичок з фінансового управління проєктом (Марія Морозова)

-  попрацювати в команді, скорегувати бізнес-модель, отримати більше практичних навичок (Ганна Сарибога).

Дякуємо всім учасниками програми, поздоровляємо випускників та бажаємо натхнення та наполегливості в подальшій роботі над проєктами!



  

Коментарі