XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Стартапи Sikorsky Challenge. MultiVisor MEDIALED в Берліні.

Мультивізор Wider - проекційний моноблок з панорамним екраном і активним обладнанням на борту. Керівник проекту - Антон Галяшинський, випускник стартап школи Sikorsky Challenge.
 
 Лазерні технології відображення забезпечують високу чіткість і контрастність контенту, вбудований потужний комп'ютер і стерео акустика дозволяють інформатизувати і озвучити як невеликі навчальні класи, так і актові зали та виставкові комплекси.

Панорамний безшовний екран забезпечує якісну візуалізацію великих даних і складних об'єктів. Екран добре адаптований для бінокулярного сприйняття інформації. Контурне динамічне підсвічування екрану привертає увагу, зосереджує глядача на найважливіших елементах та може служити індикатором різних подій, що відображаються на екрані.

Мультивізор виконаний у вигляді пересувної підлогової конструкції, яка легко збирається і розбирається, перевозиться в спеціальному транспортувальному кейсі. У порівнянні з будь-якими іншими аналогами і подобами Wider має переваги по якісному виконанню, комплектації та функціоналу. Проекційна технологія є безпечною для зору в порівнянні з плазмовими та LED-технологіями при тривалому використанні, має більш довговічне використання та безпеку при транспортуванні та експлуатації. А також має оптимізоване енергоспоживання, що значно знижує собівартість експлуатації.