XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Міжнародний екологічний Форум «Екологія і мир» запрошує

 15-16 травня 2024 року в КПІ ім.Ігоря Сікорського відбудеться Міжнародний екологічний Форум «Екологія і мир», присвячений вирішенню екологічних проблем, яких завдала та продовжує завдавати Україні повномасштабна російська агресія.



Організаторами цього заходу виступають:
· Українська Рада Миру
· Всеукраїнська інноваційна екосистема Sikorsky Challenge Ukraine
· Рада з екологічної безпеки

Ключовою подією Форуму стане Конкурс стартап-проєктів та науково-технічних розробок в екологічній сфері за темами:
  1. Гуманітарне розмінування територій
  2. Очищення води та водойм
  3. Збір та утилізація відходів
  4. Інше (в контексті екологічної безпеки)
Цей тематичний Конкурс проводиться як проміжний у рамках Міжнародного Фестивалю інноваційних стартап-проєктів «Sikorsky Challenge 2024» (відбувається щорічно у жовтні).

Команди перспективних проєктів, відібраних потенційними замовниками/інвесторами під час проміжного Конкурсу, зможуть пройти акселераційну програму, «заточену» під цих замовників/інвесторів, стати фіналістами Міжнародного Фестивалю «Sikorsky Challenge 2024» та отримати фінансову підтримку для своїх проєктів.

Запрошуємо всіх, у кого є інноваційні ідеї, стартап-проєкти та науково-технічні розробки, зареєструватись за посиланням до 29 квітня 2024р.

Дата проведення: 15-16 травня 2024
Місце проведення: КПІ ім.Ігоря Сікорського, м.Київ, пр.Берестейський, 37
Формат проведення: змішаний – очна присутність та синхронний онлайн-режим.

Друзі! Інновації в екологічні безпеці – це наше майбутнє. Будуймо його!



Ви можете запропонувати свою кандидатуру в Журі Конкурсу інноваційних стартап-проєктів та науково-технічних розробок в екологічній сфері.




Коментарі