XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

X Фестиваль інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge 2021:Україна і світ". ФОТОРЕПОРТАЖ.

«Що мені подобається у світлині, так це те,
що в ній впійманий момент, який пішов назавжди,
який неможливо  відтворити»
(Карл Лагерфельд)

«Мене не цікавить фотографія сама по собі. 
Я хочу лише лишь хочу захопити момент реальності»
(Анрі Картьє-Брессон).

«Світлини – це відкриті двері в минуле, 
але вони дозволяють заглянути у майбутнє»
(Саллі Манн).

«Фотографія – це мистецтво застиглого часу... 
можливість зберігати емоції та почуття всередині кадру»
(Мешак Отієно)

ДЕНЬ 1






ДЕНЬ 3



Дякуємо всім, хто прийняв участь у Фестивалі!
 
Вітаємо фіналістів і переможців!

Завдяки всім нам Фестиваль вийшов цікавим, насиченим, яскравим! 

Фестиваль закінчився, але робота з проєктами фіналістів-переможців продовжується. І організатори Фестивалю докладуть всіх зусиль для розвитку та просування на ринок ваших проєктів.

А тих, хто не встиг подати заявку на Конкурс чи не попав до фіналу, запрощуємо в нашу стартап школу (реєстрація - https://www.sikorskychallenge.com/forma/ ). Обіцяємо, що зробимо все для того, щоб гпідготувати вас до наступного Конкурсу інноваційних проєктів.


Коментарі