XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 відбувся!!!!

З 24 по 27 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся XII Міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge 2023 . На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу  експертами були відібрані 130 проєктів за 5-ма секціями:.   "Авіація і космос"- 49   "Інфраструктура та промисловий хайтек"- 14    "Інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека" - 14   "Біомедична інженерія та здоров’я людини" - 29  "Енергетична та екологічна безпека, «зелена» енергетика" - 17 Окремо були представлені позаконкурсні міжнародні грантові проєкти та стартапи  іноземних університетів/організацій – партнерів Sikorsky Challenge Ukraine. На участь у Фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників - 860 осіб  (710 очно та 150 дистанційно). За подіями цьогорічного Фестивалю спостерігали  з  19 країн світу: США, Британії, Ізраїлю, Японії, Німеччини, Іспанії, Швеції, Туреччина, Португалія,  Чехія, Болгарія, Румунія, Польща,

Івано-Франківська стартап-школа отримає фінансову підтримку

Благодійна організація ”Благодійний фонд iмені Федора Шпига” заключила договір з Інноваційним холдингом Сікорські Челендж, в рамках якого Фонд підтримає фінансово  створення в Івано-Франківському національному технічному Університеті нафти і газу стартап-школи, яка буде працювати за стандартами стартап-школи Сікорські Челендж iмені Ігоря Сікорського.

Стартап-школа Sikorsky Challenge



В рамках цього договору Фонд профінансує роботи Інноваційного холдингу Сікорські Челендж з організації та супроводу роботи стартап-школи в Університеті, а саме:
 
  • підготовку не менше 5-ти фахівців Університету, якi стануть викладачами та менторами в стартап-школі
  • проведення навчання в стартап-школі Університету приблизно для 60 oci6 (студентів, аспірантів, викладачів, науковців, підприємців та винахідників)
  • підготовку не менше 5 проектів такого рівня  готовності, за яким вони зможуть вийти до Фіналу Фестивалю інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2022.

Коментарі